Лайф Коуч Екатерина Ангелова

Казвам се Екатерина Ангелова. Дейността ми е в сферата на Лайф Коучинга. Но бих се радвала да ме приемате повече за ваш приятел и довереник, отколкото като Лайф Коуч  – „треньор по живоеене“.

През 2010 г. ме диагностицираха с МС (Множествена Склероза). В следващите няколко години животът ми коренно се промени. За щастие, болестта и последствията от нея не успяха да ме смачкат. Макар и да опитаха настойчиво на няколко пъти.

Винаги съм имала дарбата да разговарям свободно с хората. Да ги карам да се чувстват удобно, когато общуват с мен. Реших да превърна тази дарба в професия. Преминах сериозно обучение по Life Coaching, състоящо се от няколко различни модула,

и съм сертифициран Лайф Коуч

През 2020 г. създадох платформата ПОГОВОРИ С МЕН. Тя ми дава свободата да общувам с вас без ограничения. Факт е, че понякога не можем да споделим на никой от обкръжението си това, което ни вълнува, притеснява, радва, ядосва или натъжава. Често е много по-лесно да споделим чувствата, емоциите и мислите си с напълно непознат човек. Бих се радвала, ако изберете този човек да съм аз и решите да си ПОГОВОРИТЕ С МЕН. Мисията ми е да помагам на хората. Като всеки клиент и случай е различен. И нуждите му също са различни. Гъвкава съм в това отношение и предприемам уникален и индивидуален подход лъм всеки, който е избрал да ми се довери.

Насреща съм за всеки, който има нужда от подкрепа, приятелско рамо, някой, който да го изслуша, да го поведе напред, да му даде различна гледна точка, да му зададе правилните въпроси, за да може той сам да достигне до своите изводи и отговори, които да му помогнат да вземе адекватни решения във всяка ситуация и изникнал проблем. Иска ми се заедно да търсим и намираме пътя към вашия по-спокоен и щастлив живот и с общи усилия да градим вашето мечтано бъдеще. Ще се радвам, ако решите да изберете мен за ваш Лайф Коуч.

Работя често с хора, имащи моето заболяване – Множествена склероза, както и другии здравословни проблеми, но работя и с напълно здрави физически клиенти. Всяка консултация е с продължителност 1 астрономичен час. Заплащането за предоставената от мен услуга е в размер на 50 лв. на сесия, които се превеждат предварително по банков път.

За да разберете как да се свържете с мен цъкнете тук.


Вижте още: Лайф Коучинг – същност и ползи

Коментари

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Свързани публикации

Най-нови публикации