Лайф Коуч Екатерина Ангелова

Здравейте!

Казвам се Екатерина Ангелова и съм професионален Лайф Коуч.

Винаги съм имала дарбата да разговарям свободно с хората и да ги карам да се чувстват удобно, когато общуват с мен. Както и да им помагам да се справят с битови и емоционални проблеми. Реших да превърна тази дарба в професия.

Преминах сериозно Лайф Коучинг обучение, състоящо се от няколко отделни модула, и към момента съм професионален Лайф Коуч. Сертифицирана съм в няколко направления. Сред тях – Лайф Коуч на щастието и Лайф Коуч за постигане на цели. През 2020 г. създадох моята платформа –

ПОГОВОРИ С МЕН ЕКАТЕРИНА АНГЕЛОВА

Тя ми дава възможността и свободата да общувам с вас без никакви ограничения.

Често се случва да не можем да споделим на никого от обкръжението си това, което ни вълнува, притеснява, радва, ядосва, тревожи или натъжава. Оказва се много по-лесно да споделим чувствата, емоциите и мислите си с напълно непознат човек. Бих се радвала да изберете този човек да съм аз и решите да ПОГОВОРИТЕ С МЕН.

Насреща съм за всеки, който има нужда от подкрепа, приятелско рамо, някой, който да го изслуша, да го поведе напред, да му даде различна гледна точка, да му зададе правилните въпроси, за да може да достигне до своите изводи и отговори, които да му помогнат да вземе адекватни решения за промяна и действие във всяка ситуация и всеки етап от неговия живот.

Иска ми се заедно да търсим и градим пътя към вашия по-спокоен и щастлив живот и с общи усилия да създадем вашето мечтано бъдеще.

Лайф Коуч Екатерина Ангелова
Лайф Коуч Екатерина Ангелова

Коментари

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Свързани публикации

Най-нови публикации