На тази страница ще Ви разкажа повече за своите лайф коучинг услуги, както и каква е моята лайф коуч цена за единична консултация или за пакет от няколко професионални лайф коуч сесии.

Предлагам консултации като лайф коуч за София, Пловдив, Варна, Бургас, както и на територията на цялата страна. Всяка лайф коуч консултация се извършва онлайн.

Лайф коуч цена – София и страната

лайф коуч ценаКоучинг сесиите с мен, лайф коуч Екатерина Ангелова са насочени лично към Вас – човека, който ме е потърсил и ми гласува своето доверие.

Вие и вашите проблеми сте в центъра на провеждания разговор. Можете да споделите с мен всичко, което имате нужда да кажете на някого, но не намирате точния събеседник, пред когото да се разкриете.

Заедно разсъждаваме, осъзнаваме и търсим решение за всеки проблем, появил се страх, притеснение, сложна ситуация, тревога или друго състояние, което ви пречи да живеете своя пълноценен и щастлив живот.

Независимо дали търсите лайф коуч за София или други градове в България, аз мога да Ви помогна!

История на платформата Поговори с мен

Създадох платформата ПОГОВОРИ С МЕН през 2020 г. Чрез нея много хора се свързват с мен и заедно предприемаме едно пътуване към техния мечтан живот и реализирани планове.

Понякога клиентите ме търсят с конкретно питане или нужда от съвет за определена ситуация. Тогава една или две лайф коучинг сесии са напълно достатъчни, за да им дадат различна перспектива и да им помогнат да продължат успешно напред.

Но в повечето случаи са необходими поне няколко разговора, за да изградим надеждни планове и стратегии за необходимите действия и промени във вашето ежедневие или във вашия физически и духовен живот.

Целта на лайф коуч сесиите с мен е те да доведат до желаните резултати. Като част от тях понякога в началото изглеждат почти недостижими. Но както гласи и клишето:

„НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!“

И моята практика като лайф коуч в София подкрепя това твърдение.

Всеки има някаква цел. По-малка или по-голяма. И всяка цел може да бъде постигната, стига да е реалистична и да бъдат предприети и следвани точните стъпки към нейното достигане.

Бих се радвала, ако изберете аз да бъда ваш Лайф Коуч – приятел, спътник и треньор, по пътя към вашето мечтано, по-спокойно и щастливо бъдеще. Ще се радвам, ако ми се доверите, и решите да ПОГОВОРИТЕ С МЕН.

Лайф коуч цена за София и страната

Цени за предлаганите от мен лайф коуч услуги за София и цялата страна:

Единична цена за лайф коуч сесия – 50 лв.

Пакетна цена за 3 броя лайф коуч сесии – 130 лв.

Пакетна цена за 4 броя лайф коуч сесии – 170 лв.

Продължителността на всяка лайф коуч сесия е 1 астрономически час.

* Записването на час за лайф коучинг сесия с мен може да стане по някой от следните начини.

* Всяка уговорена консултация (или пакет от такива) се предплаща.