Начало За мен

За мен

За мен

Казвам се Екатерина Ангелова. Дейността ми е в сферата на Лайф Коучинга, но бих искала да ме приемате повече за ваш приятел и довереник, отколкото като „треньор по живеене“. През 2010 г. ме диагностицираха с МС (Множествена Склероза). В следващите няколко години животът ми коренно се промени, но болестта и последствията от нея не успяха да ме смачкат, макар че се опитаха настойчиво на няколко пъти.

Винаги съм имала дарбата да разговарям свободно с хората и да ги карам да се чувстват удобно, когато общуват с мен. Реших да
превърна тази дарба в професия. 

Преминах сериозно обучение по Life Coaching, състоящо се от няколко различни модула, и съм сертифициран Лайф Коуч. През 2020 г. създадох платформата ПОГОВОРИ С МЕН. Тя ми дава свободата да общувам с вас без ограничения. Факт е, че понякога не можем да споделим на никой от обкръжението си това, което ни вълнува, притеснява, радва, ядосва или натъжава.

 Често е много по- лесно да споделим чувствата, емоциите и мислите си с напълно непознат човек. Бих се радвала, ако изберете този човек да съм аз и
решите да си ПОГОВОРИТЕ С МЕН.

Насреща съм за всеки, който има нужда от подкрепа, приятелско рамо, някой, който да го изслуша, да го поведе напред, да му даде различна гледна точка, да му зададе правилните въпроси, за да може той сам да достигне до своите изводи и отговори, които да му помогнат да вземе адекватни решения във всяка ситуация.

Иска ми се заедно да търсим и намираме пътя към вашия по-спокоен и щастлив живот и с общи усилия да градим вашето мечтано бъдеще.